Geo Log Data - consultanta geotehnica, geofizica si topografica

Construim viitorul pe o fundatie de excelenta

Pe langa rolul sau bine cunoscut de antreprenor pentru servicii de investigare geotehnica, geofizica si topografica, Geo Log Data pune la dispozitia clientilor sai servicii integrate de consultanta in domeniile noastre de activitate, avand o puternica prezenta nationala si regionala atat in proiecte de mare anvergura cat si in proiecte de dimensiuni uzuale. 

Serviciile noastre de consultanta tehnica

In intampinarea nevoilor clientilor nostri

Serviciile de consultanta sunt realizate pentru o gama larga de problematici specifice fiecarui sector de activitate - inginerie geotehnica, inginerie geofizica si topografie/geodezie – si isi propun sa optimizeze resursele organizatiilor din sectorul public si privat si in acelasi timp sa imbunatateasca eficienta economica a proiectelor asupra carora se aplica.

Compania dispune de asemenea de acces rapid la o mare cantitate de informatii acumulate din investigatii anterioare, care ii permit sa ofere consiliere cu privire la conditiile de teren probabile, precum si completarea informatiilor deja existente si intocmirea unui program de investigare adaptat specificului amplasamentului. Acest lucru sta la baza pregatirii studiilor de birou geotehnice, geofizice si topografice de la fazele incipiente ale proiectului –studii de fezabilitate, pana la faze avansate de proiectare, executie si post-executie. De asemenea, permite companiei sa ofere consultanta asupra celor mai potrivite si eficiente metode de investigare, solutii de fundare si metode de monitorizare.

Rapoartele de consultanta se refera atat la conditii de teren probabile, metode si programe de investigare, cat si la cauze ale degradarilor/avariilor infrastructurilor sau ale alunecarilor de teren, indicarea de solutii de remediere, de monitorizare si completare a studiilor. Rapoartele tehnice de specialitate sunt dedicate investitorilor din sectorul public si privat, partilor implicate in litigii adresate instantelor judecatoresti, companiilor de asigurari etc.

Rezultatele obtinute de-a lungul timpului de Geo Log Data si experienta acumulata, ne confirma faptul ca o buna cunoastere a conditiilor geotehnice, geologice si topografice locale poate conduce la o diminuare a pierderilor in faza de executie a lucrarilor datorate unor conditii de teren neprevazute si o scadere a costurilor de intretinere pe termen lung. Se intampla foarte des ca investitorul, in lipsa angajarii unor servicii specializate de consultanta sa fie condus spre atingerea obiectivelor diverselor firme de investigare, proiectare si monitorizare – subcontactorii sai, si nu spre rezolvarea problemelor reale ale investitiei. Rolul nostru este acela de a raspunde nevoilor proiectelor clientilor nostri cu aplecare prioritara spre calitate, siguranta si eficienta economica.

Geo Log Data - consultanta geotehnica, geofizica si topografica

Solutii eficiente

Impreuna cu dumneavoastra, vom gasi cele mai bune modalitati de abordare si cai de rezolvare, in deplin acord cu prevedereile legale specifice acestor domenii, care sa presupuna cele mai bune si sigure proceduri si care sa asigure un standard ridicat de calitate, in scopul obtinerii unei valori adaugate cat mai mari.